Yrttien maailmassa

keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Paneerin valmistus

›
Paneer on Intiasta lähtöisin oleva,lähes suolaton tuorejuusto,joka perinteiseti valmistetaan kotona. -juuri siksi haluan esitellä sen val...
keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Hedelmärullat

›
Pitkään etsinyt jotakin "karkkimaista" ,jota voisi tehdä omasta sadosta,kunnes vastaan tuli nämä hedelmärullat. Ja ei arvaisi ...
2 kommenttia:
sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Hamppu-ja siemensnacksit

›
Nämä on olleet mielessä pidemmän aikaa,tehdä suolaista naposteltavaa sipsien tms.tilalle,mutta ottipas aikaa ennenkuin sain toteutettua.Sa...
2 kommenttia:
keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Kauramaidon valmistaminen

›
Kauramaidon valmistaminen itse on varsin helppoa,ja itse tehden säästyy myös valmiiden kasvimaitojen täyteaineilta.Hinta on myös huomattav...
2 kommenttia:
torstai 29. marraskuuta 2018

Kuinka tehdään hapanjuuri..?

›
Hapanjuuren tekeminen onnistuu suurimmasta osasta jauhoja,ja onnistunut juuri myös nostattaa taikinan niin ettei hiivaa tarvitse käyttää. ...
1 kommentti:
tiistai 23. lokakuuta 2018

Paistettu kurpitsa

›
Kaikki kurpitsat sopivat uunissa paahdettavaksi/paistettavaksi,mutta etenkin myskikurpitsa ja talvilajikkeet ovat todella herkkua. Tämä on...
1 kommentti:
sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Mausteinen kurpitsapiirakka

›
Tämän syksyn kurpitsasato on ollut paras,mitä koskaan on viljelmilläni onnistunut. Niimpä kurpitsaa päätyy moneen ruokaan pitkin vuotta,my...
6 kommenttia:
›
Etusivu
Näytä internetversio
Sisällön tarjoaa Blogger.