Yrttien maailmassa
keskiviikko 5. kesäkuuta 2019
Paneerin valmistus
›
Paneer on Intiasta lähtöisin oleva,lähes suolaton tuorejuusto,joka perinteiseti valmistetaan kotona. -juuri siksi haluan esitellä sen val...
keskiviikko 6. helmikuuta 2019
Hedelmärullat
›
Pitkään etsinyt jotakin "karkkimaista" ,jota voisi tehdä omasta sadosta,kunnes vastaan tuli nämä hedelmärullat. Ja ei arvaisi ...
2 kommenttia:
sunnuntai 20. tammikuuta 2019
Hamppu-ja siemensnacksit
›
Nämä on olleet mielessä pidemmän aikaa,tehdä suolaista naposteltavaa sipsien tms.tilalle,mutta ottipas aikaa ennenkuin sain toteutettua.Sa...
2 kommenttia:
keskiviikko 26. joulukuuta 2018
Kauramaidon valmistaminen
›
Kauramaidon valmistaminen itse on varsin helppoa,ja itse tehden säästyy myös valmiiden kasvimaitojen täyteaineilta.Hinta on myös huomattav...
2 kommenttia:
torstai 29. marraskuuta 2018
Kuinka tehdään hapanjuuri..?
›
Hapanjuuren tekeminen onnistuu suurimmasta osasta jauhoja,ja onnistunut juuri myös nostattaa taikinan niin ettei hiivaa tarvitse käyttää. ...
1 kommentti:
tiistai 23. lokakuuta 2018
Paistettu kurpitsa
›
Kaikki kurpitsat sopivat uunissa paahdettavaksi/paistettavaksi,mutta etenkin myskikurpitsa ja talvilajikkeet ovat todella herkkua. Tämä on...
1 kommentti:
sunnuntai 7. lokakuuta 2018
Mausteinen kurpitsapiirakka
›
Tämän syksyn kurpitsasato on ollut paras,mitä koskaan on viljelmilläni onnistunut. Niimpä kurpitsaa päätyy moneen ruokaan pitkin vuotta,my...
6 kommenttia:
›
Etusivu
Näytä internetversio